Burn out klachten, Flower of Life Counseling & Coaching in Etten-Leur helpt je graag

 

Ben jij op zoek naar hulp bij een burn out in Etten-Leur, Flower of Life Counseling & Coaching helpt je daar graag bij. Een burn out heeft een negatief effect op jouw welzijn en kwaliteit van leven. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Een burn out kan veroorzaakt worden door voortdurende stress en spanningen in de werk- en privésfeer.

 

Dit kan bijvoorbeeld komen door een te hoge werkdruk, een onstabiele thuissituatie of spanningen in de relationele sfeer. Hierdoor heb je niet alleen het gevoel dat je geestelijk en lichamelijk uit balans bent, maar heb je ook te maken met depressieve gevoelens die je niet of nauwelijks uit kunt schakelen. Door deze sombere gevoelens raak je niet alleen uitgeput en opgebrand, maar kun je ook geen energie meer halen uit de dingen om je heen.

 

Deze symptomen hebben niet alleen een negatieve invloed op jouw functioneren, maar ook op bijvoorbeeld de werkomgeving en jouw sociale contacten. Daarnaast zorgt een burn out ook voor nadelige lichamelijke klachten zoals een hoge bloeddruk, hoofdpijn en nek en schouderklachten. Wil jij effectief werken aan jouw burn out en kun je daarbij deskundig hulp gebruiken, bij burn out klachten staat Flower of Life in Etten-Leur graag voor je klaar. Aan de hand van een persoonlijke begeleiding werken we effectief aan de verbetering van jouw kwaliteit van leven.

 

Hulp bij burn out klachten bij Flower of Life Counseling & Coaching in Etten-Leur

 

Een burn out heeft zowel op mentaal als lichamelijk vlak een behoorlijk negatieve uitwerking en kan ontstaan door veel uiteenlopende redenen. Zo kan het zijn dat je last hebt van een langdurig hoge werkdruk waardoor jouw spanningsboog constant strak moet staan. Als je na verloop van tijd niet meer aan deze vraag kunt voldoen, raak je zowel mentaal als emotioneel uitgeput waardoor een burn out onvermijdelijk is.

 

Op dat moment verlies je de motivatie, positiviteit en energie in de dingen die je doet. Ondervind je hinder van burn out klachten, Flower of Life in Etten-Leur staat graag voor je klaar. We gaan aan de hand van een persoonlijk traject niet alleen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, maar werken we ook aan een effectieve oplossing voor jouw burn out waardoor jouw kwaliteit van leven verbeterd.

 

De individuele burn out therapie van Flower of Life in Etten-Leur zorgt er niet alleen voor dat je met meer zelfvertrouwen en balans in het leven staat, maar laat je ook zien hoe jij deze problemen in de toekomst kunt voorkomen. Op deze manier ben jij je meer bewust van wat je doet, en waarom. Wil jij weten wat de burn out therapie van Flower of Life Counseling & Coaching in Etten-Leur kan doen voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op.