Contact

Flower of Life Counseling & Coaching
Dorien Abels, Psychosociaal Therapeut

Guido Gezellelaan 110
4873 GG Etten-Leur

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 68323212

btw-id: NL001676002B40

 

NFG-registerlid vakgroep VPMW, NFG-registratienummer: 8607
RBCZ-licentienummer: 170878R
AGB-code zorgverlener: 90103542
AGB-code praktijk: 90062895

 
 
Consulten vinden plaats op afspraak.
 
Voor het maken van een afspraak of bij vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt zonder doorverwijzing van de huisarts terecht.

Werkdagen: dinsdag - donderdag - vrijdag

Heb je vragen? Neem ook dan gerust vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Let op: het komt helaas weleens voor dat mail van Flower of Life Counseling & Coaching door sommige mailproviders als spam wordt gezien, waardoor het in je spam-box terecht komt of geblokkeerd wordt. Voeg daarom het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe als veilige afzender in je eigen mailprogramma.)


De praktijk in Etten-Leur bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen per trap te bereiken. Mocht dit een probleem zijn, neem dan gerust contact met mij op, dan kijk ik voor een mogelijke oplossing.


Op alle overeenkomsten zijn de Algemene voorwaarden van Flower of Life Counseling & Coaching van toepassing.

 

Crisis - Flower of Life Counseling & Coaching beschikt niet over een crisisdienst. In geval van een crisissituatie neemt u contact op met uw huisarts of (buiten kantoortijden) met de huisartsenpost. Daarnaast kunt u voor een luisterend oor ook terecht bij De Luisterlijn (088 0767 000) of, wanneer dit relevant mocht zijn, bij 113 Zelfmoordpreventie (0800 0113). Deze organisaties zijn niet verbonden aan Flower of Life Counseling & Coaching. 


“And suddenly you know : It’s time to start something new and trust the magic of beginnings” – Meister Eckhart