Werkwijze

Door aandachtig te luisteren naar jouw verhaal, kijk ik samen met jou naar:

  • wat het probleem is
  • wat voor jou wenselijk is
  • welke bewuste en onbewuste obstakels je hierbij tegenkomt
  • wat de mogelijkheden en oplossingen zijn die het beste bij jou passen?
  • en hoe je dit kunt implementeren in jouw leven om tot structurele veranderingen en resultaten te komen.

In combinatie met ervaringsgerichte oefeningen bied ik jou een krachtig proces om tot mooie resultaten te komen. Jouw verhaal en jouw behoeften staan daarbij te allen tijde centraal. Daarbij maak ik vanuit gebruik van verschillende psychologische invalshoeken en methodieken, waaronder Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Rationeel Emotieve Therapie (RET), Journeytherapy, Mindfulness, Oplossingsgerichte Therapie (OT). Ik lever persoonlijk op jouw afgestemd maatwerk, waarmee we tot de kern komen en wat leidt tot significante resultaten.

Ik werk vanuit integriteit, deskundigheid, aandacht, vertrouwen, respect, en doelgerichtheid. Tijdens het eerste gesprek breng ik je hulpvraag in kaart. Het aantal gesprekken dat nodig is, hangt af van de aard van je hulpvraag en het verloop van je persoonlijke proces. Drie tot zes sessies is zeer gebruikelijk, maar dit kan per persoon verschillen. Uiteraard heb je hierin een vrije keuze; er geldt geen enkele verplichting voor het aantal gesprekken.

De Flower of Life, ofwel de levensbloem, is een geometrisch figuur dat symbool staat voor de verbondenheid tussen al het leven in het universum. Als psychosociaal therapeut ga ik de verbinding aan met jou en kijken we samen naar welke patronen en verbindingen in het leven nu spelen bij jou en welke verbindingen in het leven jij aan wilt gaan, zodat jij weer in connectie komt met je zelf en je in je kracht en tot bloei komt.

 

 

“Allow yourself to see what you don't allow yourself to see.” —Milton H. Erickson, M.D.